Orez aromat cu dovleac

de Ela68 in Mancaruri de legume, 16 Feb 2016 | 3677 vizualizari

COMENTARII (19)

T I M E A 1

16.02.2016, 21:56

Imi place cum arata si as gusta mai intai de la tine ca sa vad daca imi place

Ela68 1

16.02.2016, 22:00

cu mare placere, Timea !

CameliaR 1

16.02.2016, 22:01

Ce orez delicios si foarte aromat!

MotanLaOale 1

16.02.2016, 22:08

mihaelar63 1

16.02.2016, 22:42

Ela draga , arata super . Tuesti foarte convingatoare . Eu sunt cea ca ramane neutra . Daca mananc ceva cu dovleac ma balonez de-mi vine sa explodex . la fel se intampla cu castanele

Bya Ralu 1

16.02.2016, 23:05

Bun

Tabita _ 1

16.02.2016, 23:46

alilianaa 1

17.02.2016, 06:40

bun, bun!

anca_rm 1

17.02.2016, 08:26

aromat cu cardamon si anason trebuie sa fie o bunatate . Imi place reteta ta

mirela0911 1

17.02.2016, 09:00

Ce bun trebuie să fie!

-Licurici- 1

17.02.2016, 09:28

Ce bine arata, sigur e super bun!

Gherca Daniela 1

17.02.2016, 09:29

Ela68 1

17.02.2016, 10:15

Multumesc , Miha, lasasem comment, insa vad ca a disparut..........ziceam ca daca-mi place o mancarica, nu ma dau deoparte, o mananc, cu toate riscurile

simona72 1

17.02.2016, 10:26

Imi place ca ai folosit cardamon si anason, chiar daca eu prefer scortisoara in locul anasonului. cat despre dovleac, ce pot sa-ti mai zic? il ador, sti doar Foarte fain ce ai facut tu aici. merge si de dulce, ca o budinca cu orez, doar ca eu as coace dovlecul, ramane mai dulce...

Stefania1964 1

17.02.2016, 14:06

Rocsi 1

17.02.2016, 20:44

Ce culoare frumoasa are!

Ela68 1

17.02.2016, 21:06

Stiu Simo ca-ti place, doar esti pumpkinareasa . Daca folosesti dovleac placintar, dulce, nu mai e nevoie sa-l coci, asa cum am facut la reteta de hummus cu dovleac copt. La budinca dulce m-am gandit si eu, insa ai mei prefera saraturile, sunt mofturosi

Rocsi, culoarea frumoasa si-a pastrat-o, cu toate procedeele termice pe capul lui

Mersic fetele

Raluca57 1

29.02.2016, 07:37

Chiar o bunătate! Se combina atât de bine aromele! Ne-a plăcut f mult, o reteta excelenta

Ela68 1

29.02.2016, 09:54

inteleg ca ati incercat-o ! ma bucur mult ca a fost pe placul vostru

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Orez de vara