Orez cu ciuperci

de Pushaa in Mancaruri de legume, 11 Ian 2014 | 4328 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 200 gr ciuperci
  • ceapa verde
  • condimente, sare, piper
  • 1 lingura bulion
  • 2 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ciuperci:

Alegem orezul, il spalam si il punem la fiert in apa cu o lingura de vegeta si o lingura de ulei (1 parte orez si 4 parti apa) si cand e aproape fiert oprim aragazul. Curatam si taiem ceapa, morcovul si ciupercile. Intr-o tigaie mai inalta punem putin ulei si calim ceapa adaugand apa din cand in cand pentru a se fierbe mai mult. Dupa ce s-a calit ceapa adaugam morcovul.

Dupa ce s-a calit si morcovul punem ciupercile si ceapa verde si mai lasam 5 min. Peste prajeala de legume punem orezul aproape fiert si bulionul. Condimentam dupa gust si mai lasam pe foc 5 min. Dupa ce am oprit aragazul punem usturoiul taiat marunt si patrunjelul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Orez cu dovleac si ciuperci