Orez cu ciuperci si friptura de porc

de Ramonaky in Mancaruri cu carne, 24 Iun 2010 | 6067 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 1 cutie de ciuperci( nu am avut proaspete)
  • 1 ceapa
  • patrunjel
  • 2 bucati carne de porc
  • sare
  • piper
  • 1 cub knorr
  • lamaie
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ciuperci si friptura de porc:

Spalam orezul,il scugem bine si-l punem la fiert cu 3 cani de apa( la 1 cana orez,punem 3 de apa) si un praf de sare.

Taiem ceapa,ciupercile si patrunjelul.

Intr-o tigaie cu putin ulei punem la calit ceapa.Cand este gata,adaugam ciupercile,sarea,piperul si cubul knorr.Le lasam pe foc pana se patrund bine,mestecand din cand in cand.Cand sunt prajite adaugam si patrunjelul,mestecam si le luam de pe foc.

Scoatem ciupercile pe o farfurie,scurgandu-le de ulei.

Cand orezul este fiert (si a secat apa) punem amestecul de ciuperci si le amestecam bine,lasandu-le pe foc inca 2-3 min.Mai adaugam sare daca mai este nevoie.

Carnea se spala bine,se usuca de apa si o punem pe tigaia-gratar la facut(fara ulei) ,la foc potrivit.

Cand este gata o condimentam cu sare,piper,oregano si putina zeama de lamaie.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ciuperci si friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Ramonaky 1

26.06.2010, 12:36

ubulika,ms orezul cu o forma l-am facut asa,e f simplu,sa incerci

nadina73 1

26.06.2010, 16:22

ei da cum de am sarit portia asta super buna cu ciuperci 5 furcu mari

Ramonaky 1

26.06.2010, 16:37

Nadina esti o draguta,ca de obiceims

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu soté de morcovi si zucchini