Orez cu ciuperci si parmezan la Multicooker

de Miha in Aperitive / Garnituri, 23 Noi 2013 | 4734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • ~200 g ciuperci campignon brune
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri parmezan
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ciuperci si parmezan la Multicooker:

Punem ciupercile in oala aparatului si le prajim in cateva linguri de ulei, selectand din MENU programul FRY. Cand ciupercile sunt gata, usor rumenite, adaugam ceapa si o calim usor, pana se inmoaie.

Adaugam orezul si 3 cani de apa. Saram si piperam dupa gust. Apasam butonul MENU si selectam programul RICE. La finalul programului punem parmezanul peste orez si omogenizam.

Se serveste cald.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ciuperci si parmezan la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

diaconta 1

25.11.2013, 18:44

Buna mancare face cooku asta

Sylvia 1

08.12.2013, 19:21

bestiala reteta bravoo

gaby_gabytza 1

20.12.2013, 14:43

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitel in crusta crocanta, la Multicooker