Orez cu ciuperci si pulpe de pui la cuptor

de Adrian2016 in Pui, 15 Dec 2016 | 10798 vizualizari

 

O mancare delicioasa, lipicioasa si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de orez
  • 200 gr de ciuperci conserva
  • 1 lingurita de delikat
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 8 pulpe
  • 100 gr de vin rosu
  • condimente de pui kotanyi
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ciuperci si pulpe de pui la cuptor:

      Pulpele le curatam, le spalam si le punem intr-un castron; peste ele adaugam uleiul, sare, piper, condimentele si vinul rosu. Le lasam la frigider 20 de minute. Le asezam intr-un vas de yena si le dam la cuptor la 200 de grade C, pana se rumenesc. 

      Orezul se fierbe intr-o oala cu putina sare. La 1 litru de apa, punem 100 gr de orez. Separat, curatam ceapa si morcovul, le taiem marunt si le calim cu putin ulei. Cand orezul a fiert, il scurgem de apa,adaugam peste el ceapa calita, morcovul si ciupercile scurse din conserva. Adaugam o cana de apa si o lingurita de delikat si-l lasam sa fiarba 10 minute. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti folosi in loc de orez normal, orez prefiert la punga care se face mult mai repede.

2

In loc de ciuperci din conserva, puteti folosi ciuperci proaspete.

3

Se serveste alaturi de muraturi sau salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ciuperci si pulpe de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticlă