Orez cu inimi de pui si legume

de jolygina in Pui, 24 Ian 2011 | 4154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g inimi de pui
  • un ardei rosu
  • un ardei galben
  • un morcov
  • un dovlecel
  • o cana de orez
  • sare,piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu inimi de pui si legume:

Curatam inimile de pui dupa care le punem la fiert 10 minute, pana dau in clocot. Le mai spalam  odata de spuma care a iesit din ele si le punem impreuna cu ardeii taiati fasii, morcovul taiat rondele, dovlecelul taiat cubulete la inabusit timp de 10 min, dupa care punem apa peste ele pana le acopera. Le lasam sa fiarba cam 15 min dupa care adaugam si orezul. Mai adaugam 2 cani de apa si lasam sa fiarba. Cand e aproape gata le punem intr-un vas de yena si le dam la cuptor timp de 20 min

Tocam marunt cateva fire de marar si servim cu acritura

Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Orez cu inimi de pui si legume-0
Orez cu inimi de pui si legume-1
Orez cu inimi de pui si legume-2
Orez cu inimi de pui si legume-3
Orez cu inimi de pui si legume-4

COMENTARII (8)

mamaieelena 1

26.01.2011, 00:04

delicios este tocmai ce mie imi place cel mai mult

adry88 1

05.05.2011, 19:14

rivka 1

24.05.2011, 23:44

super buna mancarea!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04