Orez cu inimi si pipotele

de Ina in Pui, 16 Iul 2010 | 25327 vizualizari

COMENTARII (21)

Miha 1

16.07.2010, 22:51

ela 1

16.07.2010, 22:52

rivka 1

16.07.2010, 22:53

foarte buna mancarica cred ca merge minunat cu muraturi!

Bucataras 1

16.07.2010, 22:56

Matei al meu il numeste orez alunecos, ca-i aluneca mai usor pe git decit cel fiert )

Bunica 1

16.07.2010, 22:58

ti-as manca inimioarele !

Ina 1

16.07.2010, 23:03

multumesc! multumesc! ... Sefu', pai asta nu-i fiert? Sau la ce te referi?

Ina 1

16.07.2010, 23:04

Bunica, daca o lasi pe a mea , pe cele din farfurie le poti servi

Teo 1

16.07.2010, 23:15

ce portie grozava !

Ina 1

16.07.2010, 23:19

Teo

Corinuta 1

16.07.2010, 23:27

Arata tare bine!

Ina 1

16.07.2010, 23:28

Corina, l-am papat aproape pe tot, numai ru

nadina73 1

17.07.2010, 01:38

5 furcu marieu am facut tocanita cu inimis si ficat

Bucataras Medi 1

17.07.2010, 07:37

ce bine arata.....................5 furcu.........

Ina 1

17.07.2010, 08:59

"neatza!!! Eu acum m-am trezit....

mena29 1

18.07.2010, 21:20

il trimit pe Marius la tine,el este fan pipote si inimi si vedeti voi ce iese

silvi0ara 1

18.07.2010, 21:33

Ce bun,arata tare bine.

Ina 1

19.07.2010, 07:59

Mena...

Ina 1

19.07.2010, 07:59

multumesc, Silvi0ara! S-au papat la foc automat

mena29 1

19.07.2010, 15:11

epurasha2bb 1

22.07.2010, 15:55

ce bine arata!

Ina 1

23.07.2010, 21:22

multumesc, Epu'

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu inimi si pipote