Orez cu lapte

de Bucataras Medi in Dulciuri, 31 Mai 2010 | 8265 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .300 g orez
  • .1,5 l lapte
  • .150 g zahar
  • .coaja rasa de lamaie
  • .scortisoara
  • dulceata de coacaze
  • .sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu lapte:

Se alege orezul si se spala in cateva ape.

Laptele se pune la fiert iar cand incepe sa dea in clocot se adauga orezul si un strop de sare.Se amesteca continnu sa nu se prinda.Se fierbe la foc mic.Cand orezul s-a umflat si este moale(nu trebuie lasat sa se sfarame bobul) se adauga zaharul.Gustam si daca este bine fiert se da jos de pe foc.Se repartizeaza in boluri si poate fi servit atat cald cat si rece.

Eu de data aceasta l-am servit o parte cu scortisoara si coaja rasa de lamaie si o parte cu dulceata de coacaze.

Delicios si asa si asa.............

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bucataras Medi 1

01.06.2010, 14:40

Eu fac destul de rar Nadina, nu ca nu mi-ar place dar cu dulciurile mai usor

Ina 1

01.06.2010, 23:45

pot sa iau eu dulceata de coacaze?

Bucataras Medi 1

02.06.2010, 08:21

chiar te rog,ina...............

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada turceasca