Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ador orezul cu lapte , dar imi place a incerc si alte variante .
Alegem orezul si il spalam bine in apa rece .
Punem apa cu sarea si batonul de vanilie la fiert . Cand apa clocoteste punem orezul scurs de apa . Amestecam ocazional pana apa a scazut aproape de tot . Adaugam laptele de cocos incalzit si zaharul .Fierbem pana laptele scade , dam jos si acoperim cu un capac .
Taiem caisele in cubulete mici . Adaugam caisele si coacazele in orezul cald , amestecand usor.
1
Puteti adauga sau inlocui fructele cu orice alte fructe care va plac
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult