Orez cu lapte pane

de madi_marin in Prajituri, 13 Feb 2010 | 9568 vizualizari

COMENTARII (17)

rivka 1

13.02.2010, 20:04

wow madi tu ai gandit asta? supeeeeer oare se poate face si sarata?
cu ceapa, paprika intre orez...ca un schnitzel?
mai ce idee, bravo , o pun la favo!

madi_marin 1

13.02.2010, 20:18

mi-a venit ideea asta....nu stiu de unde....ma gandeam sa nu fie orezul cu lapte prea banal...... cred ca se poate face si varianta sarata, de ce nu...e chiar interesanta ideea.....la asta nu m-am gandit...

Bucataras Medi 1

13.02.2010, 20:19

interesant si bun,bun

rivka 1

13.02.2010, 20:23

da e bun? cum e textura de fapt ca o budinca de orez si apoi prajita? nu se intareste?

madi_marin 1

13.02.2010, 20:25

pai orezul cu lapte e moale, iar invelisul crocant....cu sos mai ales e foarte bun...,,snitelul,, asta...

rivka 1

13.02.2010, 20:38

eu il vreau sarat...ca un schnitzel...langa salata sau ceva....mai ce idee madi draga , daca il mai si tai cu forme de biscuiti de alea inima ....

Miha 1

13.02.2010, 23:03

Hi hi...ce idee tare!

gospodinadecriza 1

13.02.2010, 23:28

Bestiala idee! Credeam ca citeam gresit din nou, mi-am pus ochelarii!

gospodinadecriza 1

13.02.2010, 23:29

Si-mi place si farfuria. Am si eu una asemanatoare cu a ta! O sa o vezi maine!

ionix 1

13.02.2010, 23:36

foarte tare... nu m-as fi gandit nici intr-o mie de ani la asa ceva...

madi_marin 1

14.02.2010, 09:25

multumesc, fetelor.....

Teo 1

14.02.2010, 19:26

Madi iar imi fac loc la masa ta; ce sa-ti fac,daca bucataresti bine/?

madi_marin 1

14.02.2010, 20:20

e loc, Teo...pentru toata lumea...

nana 1

20.02.2010, 20:23

mmm ce bunnn... si eu o sa-mi fac

Dana Cristea - pusikmea 1

28.02.2010, 11:12

wooow super idee, o sa fac si eu zilele astea

Crista_Luca 1

09.10.2010, 19:36

idee interesanta ...eu ador orez in lapte ... dar pane nu am auzit niciodata .....

gaby_duceag 1

09.10.2010, 19:38

eu am pierdut asta. pana am ajuns eu..au halit astea tot))

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Raffaello de casa cu lichior de cocos