Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
- am spalat orezul in mai multe ape si l-am lasat deoparte
- am pus apa la fiert intr-un vas
- am curatat legumele; ceapa am taiat-o marunt si am pus-o la calit incratita in care vom face orezul in ulei si putina apa dupa care am dat radacinoasele prin razatoarea mare si le-am adaugat peste ceapa apoi am taiat ardeiul si ciuparca cubulete si am adaugat-o peste ceapa si am pus si porumbul si orezul si am lasat la foc mic 10 min.
- am pus apa fiarta,sarea si piperul, am amestecat putin dupa care am lasat la foc mic 17 min. cu capacul pus fara a mai amesteca si am dat cratita deoparte. Se lasa cel putin 10 min. inainte de servire.
Este delicios, sanatos si hranitor!
Pofta buna!
1
Se poate servi cu fructe de mare fierte separat cu sare (calamari, creveti, caracatita baby, scoici) ; noi asa am servit dar am uitat sa fac poza inainte si nu am mai avut fructe de mare pt. poza.
2
Fructele de mare sunt de post si sunt bune pt. cei ce se simt mai slabiti din cauza postului deoarece contin multe proteine si minerale!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult