Orez cu legume

de susu in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2010 | 3907 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar de orez cu bob lung
  • 2 pahare  supa de pui
  • 1 mana de mazare
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 varf cutit ghimbir ras
  • sos de soia
  • ulei de porumb
  • curry  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume:

Se incinge un wok. Se pune uleiul la incins dupa care se adauga ceapa taiata marunt si se caleste cateva minute. Se adauga apoi morcovul taiat cubulete, ardeiul rosu tocat si la sfarsit mazarea. Daca aveti mazare congelata aceasta trebuie lasata la dezghetat inainte. Se adauga ghimbirul, curry, sos de soia si condimente dupa gust. Orezul se pune la fiert in 2 cantitati de supa, cu putina sare, la foc mic, acoperit de folie de aluminiu si capac. Dupa 15 minute se ia capacul si se mai lasa folia inca 10 min fara foc. Dupa celellate 10 min se ia si folia. Acum se poate amesteca orezul cu legumele in wok pe foc pentru cateva minute si se mai adauga sos de soia si condimente daca e cazul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Teo 1

23.02.2010, 21:46

vreau portia asta , dar fara mazare; despre gusturi ... nu se discuta!

cicilica 1

26.02.2010, 18:53

imi place decorul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
cosulete de champinion umplute cu brocoli-post