Orez cu legume sau ghiveci

de diaconta in Mancaruri de post, 7 Sep 2012 | 2164 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr orez
  • 2 buc ceapa uscata
  • Un ardei gras verde
  • Un gogosar
  • 3 rosii
  • Un morcov
  • Sare,piper
  • ulei
  • Verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume sau ghiveci:

Rosiile se oparesc cu putina apa fierbinte,se decojesc si se taie cubulete.

Morcovul se curata si se taie fideluta.

Ceapa se curata si se taie solzi.

Se taie si ardeiul si gogosarul dupa preferinta.

Ceapa se  caleste in ulei pana devine sticloasa,se adauga si morcovul,ardeii si rosiile taiate cubulete.

Punem orezul spalat si adaugam apa cat sa fiarba orezul(3 parti).Condimentam.

Lasam  sa fiarba.Cand orezul este aproape fiert,adaugam verdeata ,oprim focul si mai lasam vasul acoperit cateva minute.

 

RETETA IN IMAGINI

Orez cu legume sau ghiveci-0
Orez cu legume sau ghiveci-1
Orez cu legume sau ghiveci-2

COMENTARII (38)

adry88 1

09.09.2012, 11:32

o portie vreau si eu la asa prezentare

jolygina 1

15.09.2012, 10:05

iri_iri 1

15.09.2012, 15:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04