Orez cu legume si carne de porc

de noiinbucatarie in Porc, 14 Iul 2016 | 597 vizualizari

 

Gustos orezul si ma bucur ca mananca toata casa :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 200 g orez
  • 1 ceapa mare
  • 100 ml ulei
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • condiment pentru paella
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume si carne de porc:

Mai intai punem uleiul la incins. Adaugam carnea de porc taiata in bucati de marimea dorita. Adaugam si ceapa tocata marunt si lasam la calit 10-12 minute, amestecand din cand in cand. Adaugam si morcovul tocat si mai lasam 4-5 minute.

Adaugam 2 cani de apa si orezul si lasam la fiert amestecand din cand in cand. Adaugam sare, piper si condimentul pentru paella. Dupa aprox 35-40 de minute,orezul este fiert.

Presaram deasupra patrunjel tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga si alte legume.

2

Puteti adauga s 2-3 linguri de bulion.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Orez cu legume si carne de porc 450758
retete culinare - Orez cu legume si carne de porc 450759
retete culinare - Orez cu legume si carne de porc 450760
retete culinare - Orez cu legume si carne de porc 450761
retete culinare - Orez cu legume si carne de porc 450762
retete culinare - Orez cu legume si carne de porc 450763

COMENTARII (12)

Rocsi 1

14.07.2016, 20:35

La noi nu prea se mananca pilaful, dar daca are carne servesc si ai mei o data, mie in schimb imi place!

Satisfyyourcravings 1

14.07.2016, 23:44

Super!

Gherca Daniela 1

15.07.2016, 13:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21