Orez cu legume-post

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 18 Ian 2011 | 3734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cesti orez
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • o ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • o felie telina
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • putin delikat de legume ( ca cica este 100% natural :)))
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume-post:

Spalam orezul in cateva ape si il punem la fiert.

Intre timp spalam legumele, dupa care le tocam marunt.

Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si 2-3 de apa in care vom inabusii toate legumele.

Dupa ce am inabusit legumele le punem peste orez, lasam sa fiarba impreuna.

La sfarsit condimentam si asezonam cu patrunjel proaspat tocat fin.

Servim alaturi de o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume-post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Orez chinezesc cu legume