Orez cu muguri de bambus

de Bucataria_lui_Tavi in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2010 | 16958 vizualizari

COMENTARII (13)

Roxana 1

05.06.2010, 18:58

Tavi, imi place ca ai facut orezul cum imi place mie, lai scurs si nu sa facut papara eu il trec si printr-un jet de apa rece. asa nu trebuie spalat inainte, si iese bob cu bob

ela 1

05.06.2010, 18:58

muguri de bambus m-a facut curioasa brandusa,acum tu,ce gust o avea,tare as vrea sa stiu

Ina 1

05.06.2010, 19:03

o fi ca rozmarinul?

Ina 1

05.06.2010, 19:04

tavi, arata bine ce-i acolo

Bucataria_lui_Tavi 1

05.06.2010, 21:19

Ela, mugurii de bambus, ce gust or avea? Intrebi tu. Grea intrebare. Un gust neutru catre usor dulceag, vorbind despre cei pe care ii folosesc, de la conserva. Luati ca atare, de sine statatori, este posibil sa nu-ti trezeasca o "emotie" anume. Insa in combinatie cu diverse sosuri (la salate sau mancaruri), se "comporta" bine. Dar e ca si cum te-as pune sa-mi spui ce gust are morcovul, telina, pastarnacul, varza, sparanghelul etc.

ela 1

05.06.2010, 21:28

Tavi si Brandusa a facut pui cu bambus si mi-a raspuns la intrebare tot ceva.....asemanator

ela 1

05.06.2010, 21:29

tare cred ca nu imi pot starni nici o emotie

Bucataria_lui_Tavi 1

05.06.2010, 21:34

ah, mi-am adus aminte - daca n-are gust de ciocolata... nema emotii

ela 1

05.06.2010, 21:35

tocmai voiam sa iti spun,ca daca nu are gustul asemanator ciocolatei,atunci tot degeaba

gaby_duceag 1

05.06.2010, 22:13

)))))))

mena29 1

05.06.2010, 22:18

Julie 1

06.06.2010, 10:38

5 furcu!

Bucataria_lui_Tavi 1

06.06.2010, 13:14

Julie, Mena, multumesc mult!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Risotto al pomodoro