Orez cu oua

de Lau in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2011 | 1056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g orez
  • 1 ceapa
  • 3 fire de usturoi verde
  • 1 cutie de rosii cirio
  • 1 morcov
  • sare
  • oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu oua:

se spala orezul, se pun la fiert in apa cu sare

se curata ceapa, se toaca si se caleste putin, se adauga si firele de usturoi tocat,morcovul curatat si tocat marunt,rosiile si se lasa sa se prajeasca putin,se potriveste de sare

se fac ochiuri din oua.

orezul fiert se scurge de apa

se aseaza pe o farfurie orez,compozitia pregatita si se adauga oul deasupra

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Orez cu oua 110520
retete culinare - Orez cu oua 110521

COMENTARII (5)

gaby_gabytza 1

16.06.2011, 15:55

mamaieelena 1

19.06.2011, 07:13

excelent

Sidy 1

19.06.2011, 07:32

O mancare rapida , dar ..delicioasa !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D