Orez cu pesmet si zahar

de Crista_Luca in Dulciuri, 9 Oct 2010 | 6866 vizualizari

COMENTARII (15)

Crista_Luca 1

09.10.2010, 18:02

ardeii si ceapa sunt doar pt decor , nu i-am mancat

gaby_duceag 1

09.10.2010, 18:07

nu-i nimic nici daca faci combinatia asa ca fiu-miu mananca chiftele cu biscuitiasa ca..,merge))

Crista_Luca 1

09.10.2010, 18:33

gaby ,.... dar eu vb foarte serios ....sunt chiar bune

Crista_Luca 1

09.10.2010, 18:34

chiftele cu biscuiti ..inca nu am incercat dar poate ..........

lilik 1

09.10.2010, 18:52

cristina am venit cu furculitele la schimb cu o lingura de orez
si mie imi facea knd eram mik paste cu pesmet

Crista_Luca 1

09.10.2010, 19:04

asa-i ca sunt bune ??? delicioase chiar!

Crista_Luca 1

09.10.2010, 19:04

mersi lilik

kamy 1

09.10.2010, 20:14

criss...eu prima oara am facut paste cu pesmet cand mergea Sabina la gradi(acum 7 ani)...ii placeau asa de mult de m-a facut sa vb cu bucatareasa si am intrebat-o cum se fac...sigur si orezul in pesmet e fff bun... 5f pt imaginatie

Bunica 1

09.10.2010, 20:22

Daca pui si putina nuca........

Crista_Luca 1

09.10.2010, 20:50

kamy mersi, ma bucur ca iti plac si ca va aduc aminte de amintiri mai vechi ...si mie imi place sa ma gandesc cateodata , cand eram mici ...ce simplu era totul .....

Crista_Luca 1

09.10.2010, 20:54

da bunica..ar merge si cu putina nuca .... sau doar cu nuca ..., facea mama ca desert .... amintiri placute

madi_marin 1

09.10.2010, 20:56

nu am mancat niciodata asa ceva.....dar cred ca e bun..... mie imi placea arpacas fiert si cu zahar deasupra....imi facea bunica in copilarie.... ce vremuri....

Crista_Luca 1

09.10.2010, 21:00

este f bun madi .... , dar macaroane cu pesmet si zahar ..sunt parca mai bune ...

La Ancuta 1

09.10.2010, 21:29

si noi facem paste cu pesmet si zahar si cu putina nuca. Foarte bun.

Crista_Luca 1

10.10.2010, 09:37

mersi postavaru , data viitoare voi face doar cu nuca, nu am mancat de mult

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bomboane "Raffaello"