Orez cu porumb si fasolica prajita

de aziz in Mancaruri de post, 20 Noi 2010 | 3922 vizualizari

 

o mincarica de post consistenta

 

INGREDIENTE

  • o cutie de fasolica in sos de rosii
  • 2 cepe de marime medie(una pt fasole si alta pentru orez)
  • 3-4 catei usturoi
  • o cutie micuta de porumb fiert
  • 2 pahare orez ascutit Basmati
  • sare piper
  • un cub supa de  legume
  • jumatate lingurita scortisoara
  • citeva migdale intregi sau maruntite
  • patrunjel verde
  • o lingura pasta de tomate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu porumb si fasolica prajita:

se taie si se prajeste in putin ulei ceapa cu un catel de usturoi.cind totul devine ca sticla adaugam pasta de tomate lasam 2 min dupa care punem cutia de fasole si adaugam o cana de apa fierbinte.potrivin de sare piper si scortisoara si cubul de supa de legume lasam 20 minute si inchidem.punem patrunejelul la urma. pentru orez:calim cealalta ceapa punem cele 2 pahare de orez si 4 pahare cu apa fierbinte adaugam cutia cu porumb fiert;se potriveste de sare, piper putina supa instant de legume .se pune capacul si cind apa s-a absorbit inchidem focul la aragaz si punem ori folie de aluminium ori un prosop ud peste capac si lasam asa inca 20 -30 minute.migdalele se prajesc in ulei incins citeva minute cit sa devina maronii si se pun deasupra pe orez in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu porumb si fasolica prajita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

aziz 1

20.11.2010, 18:18

dentistutzo eu ma intorc cu spatele si ma fac ca nu vad.....Ruxy e delicios...Ina e adevarat da bine pe farfurie.....Gaby trage o fuga pin la mine si ai o portie pregatita

divainbucatarie 1

20.11.2010, 19:35

notez reteta!

MIUTA 1

21.11.2010, 17:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Barcute umpute si carnati prajiti