Orez indian

de Dana_Retetegg in Mancaruri de post, 6 Mar 2012 | 5700 vizualizari

 

Pentru ca este post va prezint astazi o reteta rapida si super buna: orez indian.

 

INGREDIENTE

  • 3 cesti de orez,
  • 1 ardei gras,
  • 1 ardei kapia rosu,
  • 1 ceapa rosie,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • putin sofran,
  • sare,
  • marar.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez indian:

Orezul l-am fiert in apa cu sare. Nu l-am fiert complet ca pentru pilaf ci doar pana s-a umflat putin.

L-am pus apoi in sita si l-am trecut de 2-3 ori prin jet de apa rece.

In ulei de masline am calit ceapa si ardeii taiate julien. Am adaugat 2-3 linguri de apa, sare si am lasat pana s-au inmuiat legumele.

Am adaugat apoi orezul, sofranul si mararul si am mai lasat 5 minute pe foc.

Am servit cu mare pofta!

 

COMENTARII (28)

Dana_Retetegg 1

09.03.2012, 20:40

VERONICA2607 1

10.03.2012, 22:07

super...

Dana_Retetegg 1

11.03.2012, 14:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L