Orez la wok - de post

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 7 Mar 2010 | 3745 vizualizari

 

ce pot sa fac rapid de papa, cand aud la telefon o voce rasfatata spunand "mami, ce imi trimiti bun ?" deci am 45 min la dispozitie sa prepar orezul, tocanita de soia , sa le impachetez si sa le trimit la "tanarul studios".

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa 
  • 100 ml ulei
  • 250 gr orez rosu + orez jasmine 
  • amestec chinezesc congelat [fasole verde , muguri bambus , praz, ardei , morcov, etc]
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez la wok - de post:

ceapa curatata si taiata solzisori am calit-o in ulei la wok.

am pus si  orezul  , sare+3 cani cu apa si am lasat la fiert 20 min.

am adaugat amestecul de legume chinezestisi am mai lasat  10 min.

am presarat piper pe deasupra.

 

TIPS-URI

1

obisnuiesc sa  ma aprovizionez cu  mazare verde si diferite amestecuri de legume [ chinezesc, mexican, etc ] care ma scot din incurcatura in caz de forta majora .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Orez la wok - de post 20868
retete culinare - Orez la wok - de post 20869
retete culinare - Orez la wok - de post 20871
retete culinare - Orez la wok - de post 20873
retete culinare - Orez la wok - de post 20875

COMENTARII (4)

Teo 1

07.03.2010, 22:04

culoare si iar culoare! cum sa nu studiezi cu asa portie apetisacta!

Sylvia 1

08.03.2010, 09:43

Excelenta arata , nota maxima !!!

lia maria 1

09.03.2010, 10:31

Rapid, gustos si sanatos

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21