Orez la wok - de post

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 7 Mar 2010 | 3674 vizualizari

 

ce pot sa fac rapid de papa, cand aud la telefon o voce rasfatata spunand "mami, ce imi trimiti bun ?" deci am 45 min la dispozitie sa prepar orezul, tocanita de soia , sa le impachetez si sa le trimit la "tanarul studios".

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa 
  • 100 ml ulei
  • 250 gr orez rosu + orez jasmine 
  • amestec chinezesc congelat [fasole verde , muguri bambus , praz, ardei , morcov, etc]
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez la wok - de post:

ceapa curatata si taiata solzisori am calit-o in ulei la wok.


am pus si orezul , sare+3 cani cu apa si am lasat la fiert 20 min.


am adaugat amestecul de legume chinezestisi am mai lasat 10 min.


am presarat piper pe deasupra.

 

TIPS-URI

1

obisnuiesc sa  ma aprovizionez cu  mazare verde si diferite amestecuri de legume [ chinezesc, mexican, etc ] care ma scot din incurcatura in caz de forta majora .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Orez la wok - de post 20868
retete culinare - Orez la wok - de post 20869
retete culinare - Orez la wok - de post 20871
retete culinare - Orez la wok - de post 20873
retete culinare - Orez la wok - de post 20875

COMENTARII (4)

Teo 1

07.03.2010, 22:04

culoare si iar culoare! cum sa nu studiezi cu asa portie apetisacta!

Sylvia 1

08.03.2010, 09:43

Excelenta arata , nota maxima !!!

lia maria 1

09.03.2010, 10:31

Rapid, gustos si sanatos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI