Orez mexican

de susu in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2015 | 4691 vizualizari

 

Minunata aceasta reteta, sursa: reteta de vero-closca/bucataras

 

INGREDIENTE

  • 450 gr amestec de legume congelate
  • 1 ceasca orez spalat
  • 1 ceapa rosie sau alba tocata marunt
  • 1/2 morcov ras fin
  • 1 capia rosu tocat sau taiat fideluta
  • 1 albitura rasa prin razatoarea mare
  • 4 cesti supa de legume sau pui daca nu e de post
  • 3-4 catei de usturoi
  • 50 ml ulei de masline
  • condimente: 1 lgt curry, 1lgt boia dulce, sare, piper, turmeric, garam masala, sumac, tandoori masala
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez mexican:

Calim usturoiul zdrobit, adaugam pe rand ceapa, ardeiul, orezul, albitura si condimentele si calim dupa fiecare. Urmeaza legumele congelate si dupa ce le-am inabusit bine adaugam supa fierbinte. Lasam sa scada pana absoarbe aproape tot lichidul. Putem sa dam si la cuptor. Ca sa nu fie prea mult lichid putem adauga supa treptat cate o ceasca pana se evapora treptat.

 

RETETA IN IMAGINI

Orez mexican-0
Orez mexican-1
Orez mexican-2
Orez mexican-3

COMENTARII (3)

cristinutanicolita 1

11.02.2015, 16:28

MotanLaOale 1

11.02.2015, 16:44

Rocsi 1

11.02.2015, 20:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20