Orez natur cu ciuperci

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 18 Mar 2015 | 6805 vizualizari

 

Sa ne fie cu inteles eu tot carnivora sunt,dar din gand in cand mai mananc si fara carnita,ca nu crapa baba-n mine....si pentru azi mi-am pregatit oares`ce....urmeaza sa scriu.....trebuie sa ma grabesc ca uit....

 

INGREDIENTE

  • 1 cescuta orez natur Panzani ( cca 150 g )
  • 3 cesti cu apa ( masuram cu aceiasi ceasca cu care am masurat orezul)
  • 1 morcov subtirel,tinerel...
  • 150 g ciuperci champignon
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 lingura ulei masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez natur cu ciuperci:

Intr-un vas de yena am pus uleiul de masline,orezul si am turnat apa,am pus vasul la foc mediu si am lasat sa fiarba pana ascazut apa si orezul a fiert.Separat am ras morcovul,am taiat ceapa marunt,ciupercile le-am curatat si taiat in bucatele potrivite.Am pus tigaia pe foc cu ceapa si morcovul am adaugat un pic de ulei,sare si apoi am lasat 5 min sa se inmoaie.

Am adaugat si ciupercile un praf de piper si am pus capacul peste tigaie,lasand cca 20 min sa se inabuse totul.Cand orezul a fiert am adaugat si amestecul de ceapa,morcov si ciuperci,am amestecat bine,am mai lasat 5-10 min la foc mic sa se intrepatrunda aromele.La final am adaugat patrunjel tocat.Am servit cu niste muraturi si paine cu cartof.Voi faceti cum vreti ce vreti,gusturile nu se discuta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez natur cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

18.03.2015, 22:26

Bun, bun!

mirela0911 1

19.03.2015, 15:06

Si eu mai fac din gand in cand!

Panacris 1

19.03.2015, 18:49

Dar coastele undes?????

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor