Orez negru prăjit cu ou

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2012 | 6110 vizualizari

COMENTARII (21)

laura_n 1

09.12.2012, 16:03

super faina reteta!

Mitinita 1

09.12.2012, 16:05

orezul negru e cel salbatic? foarte bine arata,pe placul meu

Ina 1

09.12.2012, 16:07

ce bine arata! Imi place orezul indiferent de tip si mod de preparare

Satisfyyourcravings 1

09.12.2012, 16:12

Mitinita, n-aş putea sa-ți spun exact dacă este cel sălbatic. L-am cumpărat dintr-un supermarket chinezesc și scrie doar că este negru. Că este altă specie sau este sălbatic nu știu, dar este foarte bun la gust și se gătește la fel de repede precum cel clasic.

Satisfyyourcravings 1

09.12.2012, 16:13

Ina, și mie îmi place orezul foarte mult!

Zamfira 1

09.12.2012, 16:14

o bunatate! arata fff fain!>D<

Zamfira 1

09.12.2012, 16:15

Mitinita 1

09.12.2012, 16:23

Atunci nu o fi cel salbatic,ca ala parca se face tare greu. Nu cred ca am mancat din asta

MotanLaOale 1

09.12.2012, 16:31

laura_n 1

09.12.2012, 16:32

Adina ))

laura_n 1

09.12.2012, 16:32

cel salbatic este pestrit

Mitinita 1

09.12.2012, 16:47

Lau 1

09.12.2012, 16:57

bun

andreea_angelo 1

09.12.2012, 17:04

Bya Ralu 1

09.12.2012, 17:25

vin sa pap si eu

Merisor 1

09.12.2012, 17:29

Ce bine arata!

jolygina 1

09.12.2012, 18:17

ce bun

Rocsi 1

09.12.2012, 19:30

Sim0na 1

09.12.2012, 20:43

delicios

adry88 1

09.12.2012, 21:03

ANNA_46 1

10.12.2012, 00:46

Mmm......ce bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Quiche cu spanac