Orez salbatic si basmati, cu piept de pui

de gospodinadecriza in Pui, 31 Mar 2010 | 10154 vizualizari

 

o reteta simpla si delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 2 pungute de orez basmati
  • 100 gr orez salbatic
  • o punga legume congelate
  • un piept pui
  • condimente: salvie, rozmarin, piper cu lamaie, ienibahar macinat,
  • sare pentru pieptul de pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez salbatic si basmati, cu piept de pui:


Fiecare tip de orez se fierbe separat, conform instructiunilor de pe pachet.
Pieptul de pui se taie fasii lungi si late, care se condimenteaza si se pun la prajit, impreuna cu niste ciupercute din conserva.
Legumele se fierb si ele, tot conform instructiunilor de pe punga.

Si, mancarea e gata. Punem pe platou ( in forma de floare, pentru printese), sau pe farfurioarele chinezesti. Pieptul de pui al printesei nu l-am mai condimentat atat de tare,de aceea e schimbat la fata!

 

RETETA IN IMAGINI

Orez salbatic si basmati, cu piept de pui-0
Orez salbatic si basmati, cu piept de pui-1
Orez salbatic si basmati, cu piept de pui-2

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

14.03.2013, 13:53

super

Panacris 1

23.04.2013, 17:17

Krystyan Trendy 1

01.11.2013, 23:01

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41