Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Originile exacte ale acestei retete sunt pierdute undeva în istorie. Se crede că a fost inventata cândva în timpul dinastiei Sui (589 - 618 d.Hr.), în orașul Yangzhou din estul provinciei Jiangsu.
Intr-o tigaie incinsa se pune 1 lingura de ulei si se calesc ¾ din ceapa verde, crevetii si ciupercile.
Dupa ce s-au calit se adauga ouale si orezul.
Se amesteca bine.
Adaugam mazarea si sunca apoi se amesteca.
Se presare sare dupa gust.
Se mai adauga o lingurita de zahar, putin piper si 2 lingurite de sos de stridii apoi se amesteca pana cand orezul incepe sa-si schimbe putin culoarea
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult