Ostropel cu carne de pasare

de iri_iri in Pui, 17 Aug 2013 | 14310 vizualizari

 

......la acest ostropel am folosit pulpele si pieptul de la un cocos care a avut nesansa de a ajunge sa fie facut ciobita. Pulpele si pieptul le-am fiet impreuna cu celelalte parti din cocos numai ca la un moment dat le-am scos si le-am desfacut carnea de pe oase si am folosit-o la ostropel...Cam atat am avut de spus, deci la treaba! Aaa nu...la masa ca deja este gata!

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe si un piept de cocos (fierte si dezosate),
  • un ardei (de orice culoare),
  • o ceapa,
  • 5 catei de usturoi,
  • 4 rosii medii
  • un ardei iute,
  • cateva fire de patrunjel
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel cu carne de pasare:

Pentru inceput curatam ceapa si ardeiul, apoi le tocam marunt. Le punem intr-o tigaie cu ulei la calit, amestecand incontinuu. Apoi adaugam usturoiul curatat si tocat. Separat rosiile le spalam si apoi le dam pe razatoare si le adaugam in tigaie, lasam sa fiarba la foc mic. Cam cand incepe sa scada adaugam ardeiul iute tocat foarte marunt (bineinteles curatat de seminte si adaugat in functie de cat de picant dorim sa fie ostropelul). Peste ostropel adaugam si patrunjelul tocat marunt, sare si piper dupa gust. Dupa ce ostropelul este gata adaugam carnea si mai lasam cca 10 minute pe foc ca sa aiba timp carnea sa isi traga din aromele ostropelului.  

Se poate servi imediat dar si rece.  

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Eu am folosit rosii pentru ca le aveam in gradina, dar putem folosi si bulion pe care il amestecam cu apa.

RETETA IN IMAGINI

Ostropel cu carne de pasare-0
Ostropel cu carne de pasare-1
Ostropel cu carne de pasare-2
Ostropel cu carne de pasare-3
Ostropel cu carne de pasare-4
Ostropel cu carne de pasare-5
Ostropel cu carne de pasare-6

COMENTARII (25)

iri_iri 1

17.08.2013, 23:40

babi5

Bya Ralu 1

18.08.2013, 20:00

bun

MotanLaOale 1

20.08.2013, 10:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04