Ostropel de curcan

de roxanabucataras in Curcan, 19 Noi 2011 | 9350 vizualizari

 

Era mancarea mea preferata in copilarie, de cate ori ne intreba mami pe mine si surori ce sa ne faca de mancare, eu spuneam intotdeauna "ostropel" :))))

 

INGREDIENTE

  • 4 aripi de curcan
  • 1 ceapa
  • ulei
  • sare
  • piper alb
  • 400g pasta de tomate
  • 4 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de curcan:

Spal carnea, o condimentez cu sare si piper alb si o pun la prajit in putin ulei, adaugand din cand in cand cate un strop de apa sa nu se prinda de vas.

Eu am taiat in 2 fiecare aripa...mi s-a parut prea mare intreaga :))

Tai ceapa marunt. Dupa ce curcanul s-a rumenit bine, adaug ceapa, las sa se caleasca bine, adaug pasta de tomate si 2 cani de apa turnand cate putin si amestecand continuu sa devina uniform sosul. Dupa ce fierbe 10 min. adaug usturoiul pisat. Las inca 5 min. si e gata.

Pofta buna!!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ostropel de curcan 134073
retete culinare - Ostropel de curcan 134074
retete culinare - Ostropel de curcan 134075

COMENTARII (8)

mena29 1

20.11.2011, 19:34

roxanabucataras 1

21.11.2011, 12:26

adasev12: iti pun cate vrei tu, hai la masa

roxanabucataras 1

21.11.2011, 12:28

rocsi_1612: si mie la fel, cred ca usturoiul ala combinat cu pasta de tomate e de vina

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D