Ostropel de porc cu afumatura

de alilianaa in Porc, 22 Ian 2013 | 2410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g carne de porc
  • 250 g afumatura( bacon am folosit eu)
  • 2 cepe
  • o lingurita de unt
  • 2 foi dafin
  • cate un varf de lingurita de boia de ardei dulce, piper, cimbru, condiment friptura Kotanyi
  • 400 g suc de rosii
  • sare dupa gust
  • marar
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de porc cu afumatura:

Carnea a fost spalata si portionata, ceapa curatata si taiata marunt. Intr-o tigaie am pus untul la incins, am adaugat carnea de porc  pe care am prajit-o foarte putin. Am scos carnea, si am adaugat( in aceeasi cratita in care am sotat si carnea), ceapa si baconul Cand acestea s-au calit pe jumatatea, am adaugat carnea de porc prajita anterior, am pus condimentele, sare dupa gust. Am completat cu apa. A fiert la foc potrivit cca 25 minute. Cand carnea a fost patrunsa in intregime, am adaugat sucul de rosii, 2-3 graunti de usturoi si verdeturile. Se mai lasa pe foc cca 5-6 minute. 

Se serveste cu mamaliga calda!

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Ostropel de porc cu afumatura-0
Ostropel de porc cu afumatura-1
Ostropel de porc cu afumatura-2

COMENTARII (39)

alilianaa

alilianaa 1

23.01.2013, 13:05

Ica, Rapsody, Lavinia, Dia, Eduard

alilianaa

alilianaa 1

23.01.2013, 13:06

E o mancare pe care o fac cu placere pentru ca se face usor, e simpla si gustoasa. O servim cu mamaliguta calda dar e bataie mare cu mamaliga rece.

mamaieelena

mamaieelena 1

23.01.2013, 20:34

ce apetisant

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!