Ostropel de pui

de Oana in Pui, 25 Sep 2009 | 18536 vizualizari

COMENTARII (16)

rivka 1

25.09.2009, 22:28

foarte bun si arata minunat si painea de pe fundal la fel, dar chiar ca m-ati convins si pe mine sa imi cumpar o masina de asta de paine!

Oana 1

25.09.2009, 22:40

Rivka, imagineaza-ti cum miroase painea gata facuta! Lesini! Eu am masina de 1 an, si am cumparat de f. putine ori paine, in rest o folosesc la greu, la 2 zile fac paine, plus aluaturi de tot feluri, in special blatul de pizza

Miha 1

25.09.2009, 22:47

Eu as vrea cu mamaliga.

ANCA 1

25.09.2009, 23:27

chiar mi-e foame!!

Oana 1

26.09.2009, 00:03

Poftiti la masa! Chiar daca e tarziu

Bunica 1

26.09.2009, 08:36

Oana, 2-3 linguri de ulei nu pui la ostropel? Cred ca tot ce a fost in vasul de iena a disparut rapid. Cat de bine arata nici nu vreau sa ma gandesc cat este de bun!

Oana 1

27.09.2009, 20:38

Buni, n-am pus ulei pt. ca puiul l-am lasat cu piele si si-a lasat ceva grasime. Laura, Ramo, multumesc! incercati-l, e delicios!

rivka 1

28.09.2009, 21:09

nu maine, poimaine il fac si eu...
eu de obicei il fac pe aragaz la foc mic sub capac dar acum o sa-l bag si eu in cuptor.

rivka 1

30.09.2009, 12:54

acuma e in cuptor, l-am facut din 2 pulpe mari taiate in jumatate, in loc de rosii am pus o cutie intreaga de rosii pisate si am pus in plus si marar.

numai deseara se mananca , dar asa ...sa-ti spun ca merci ca mi-ai reamintit mancarea asta , l-am executat...sper sa il manance sotu-meu ca el cam face mutre la mancat carne de pui nu-i place sa o dea jos de pe oase...:-s

rivka 1

30.09.2009, 12:56

ah scuze oana acum vad ca ai pus si tu de fapt si marar.eu nu am pus foaie de dafin dar nu e bai, merge si fara.
cred ca o sa fac deseara un orez langa.

rivka 1

30.09.2009, 14:46

mama oana ce bine s-a mancat ostropelul tau de pui ....a venit sotul acasa in pauza de pranz si a mancat asa de bine cu paine, numai bine ca azi lucreaza pana deseara tarziu la 8 si oricum nu avea chef sa manance la servici unde toata mancarea are acelasi gust(zice el), foarte bine a mancat, cica ...sa mai fac .

na merci ca mi-ai reamintit de mancarea asta, de acum il fac si eu numai in cuptor nu pe foc e mai simplu si iese mai bun.

Oana 1

30.09.2009, 15:24

Ma bucur mult, Rivka!

rivka 1

01.10.2009, 12:48

Pai da azi mi-a trimis un mail ca cica mai este ostropel?
acum ar tot manca , ii place mult, ma bucur ca in ultima vreme nu mai stiam ce sa gatesc ca porc nu, pui nu ca fusesm eu plecata 1 luna si ii lasesm pui facut la cuptor in congelator si asa se saturase ca nu mai vroia sa auda de pui...acum asta ii place , il fac de acum des...

Oana 1

01.10.2009, 16:09

Ce dragut, Rivka! pai fa-i omului sa pape De data asta baga o mamaliguta in loc de paine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din piept de pui cu cascaval