Ostropel de pui

de Bucataras in Pui, 12 Iun 2015 | 31433 vizualizari

COMENTARII (31)

tina58 1

02.07.2015, 11:29

Prea mult ulei, prea putine rosii, prea putin usturoi.

bogdanel2005 1

02.07.2015, 11:47

vai de mine cat ulei, intr-adevar se foloseste mult pentru a praji puiul dar recomand sa se foloseasca 2 linguri ca sa calim usturoiul nu mai mult.

diaconta 1

02.07.2015, 11:53

Tina,vreun comentariu pozitiv ai la retete sau critici asa sa-ti ocupi timpul?
M-as bucura daca ne-ai prezenta retete pregatite de tine sa ne dam seama cum gatesti,altfel consider ca e doar rautate.
Eu poate nu pot sa pregatesc o reteta asa cum o prepara altcineva din mai multe motive.
Poate nu tolerez toate ingredientele,poate consider ca pot sa o modific astfel incat sa fie mai gustoasa si multe altele.
Noi doar impartasim modul in care am pregatit o reteta,nu obligam pe nimeni sa faca la fel.

bursuc24 1

02.07.2015, 12:50

nu ar trebui ca bucatile de carne sa fiarba in sos? prajirea este suficienta pentru a fragezi carnea?

tynakhan 1

11.10.2015, 13:42

Mama ce bine arata! mie mi se parea din start ca e o gainusa sau un cocosel de tara ,asa gustoase arata!

Lina24 1

30.12.2015, 06:52

deliciu

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
piept de pui cu sos de soia si legume chinezesti