Ostropel de pui pe pat de orez

de Sidy in Pui, 17 Dec 2010 | 2169 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 ciocanele de pui
  • 1 ceapa
  • 1  rosie
  • 1/2 ardei
  • sare
  • piper
  • boabe
  • ulei
  • bulion (pasta de tomate)
  • usturoi
  • o cana orez
  • marar sau patrunjel verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui pe pat de orez:

Carnea spalata si portionata se prajeste usor pe toate partile in putin ulei incins. Ceapa tocata fin , impreuna cu rosia si ardeiul tocate marunt se calesc putin , apoi se pun peste carne, se adauga apa calda cat sa acopere putin carnea.Se pun cateva boabe de piper si se lasa la fiert.

Cand carnea si ceapa sunt fierte se potriveste de sare, se adauga bulionul , usturoiul pisat bine, se mai lasa la fiert cateva minute .

La final se adauga mararul sau patrunjelul tocat fin.
Se poate servi cu orez, piure de cartofi , mamaliguta sau chiar asa cum este... cu paine moale, proaspat scoasa din cuptor.

Pofta mare !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ostropel de pui pe pat de  orez 71588
retete culinare - Ostropel de pui pe pat de  orez 71589
retete culinare - Ostropel de pui pe pat de  orez 71590
retete culinare - Ostropel de pui pe pat de  orez 71591
retete culinare - Ostropel de pui pe pat de  orez 71592

COMENTARII (11)

La Ancuta 1

17.12.2010, 11:24

vai ce-mi palce

LUK 1

17.12.2010, 15:36

favorite! 5

MIUTA 1

17.12.2010, 23:36

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55