Ostropel din gaina batrana de la tara

de ionix in Mancaruri cu carne, 23 Sep 2010 | 32750 vizualizari

COMENTARII (25)

Ina 1

23.09.2010, 09:26

Gaina batrana face "ostropeaua" buna!

ionix 1

23.09.2010, 09:27

sa stii... cel putin asa a spus sotul meu ca-i buna rau gaina asta

vero_closca 1

23.09.2010, 09:34

yami-yami! vreau si eu putin! 5 furcu

ionix 1

23.09.2010, 09:36

pai, iti dau... ca mai am... am facut mult si sotul mananca putin sarut-mana pt furci... dar mai bine mi-ai lasa pestele ala din mana sotului tau

Miha 1

23.09.2010, 10:08

Gand la gand cu Ina!

silvi0ara 1

23.09.2010, 10:10

Chiar asa,fetele au dreptate cu gaina batrana.

lia maria 1

23.09.2010, 10:33

da cata dreptate avetisi ce bun ostropel ai mai facutdraga ionix

La Ancuta 1

23.09.2010, 10:57

Bucataras Medi 1

23.09.2010, 10:57

na ca si eu vroiam sa spun ca si Ina dar mi-a luat-o inainte.......................

Rocsi 1

23.09.2010, 11:02

mama ce-i aici.....bunaciune

Sylvia 1

23.09.2010, 11:21

Gaina batrana......face ostropelul bun

Ina 1

23.09.2010, 14:55

Medi', macar aici sa fiu si eu cu un pas inaintea vostra

maria_claudia 1

23.09.2010, 15:46

ionix 1

23.09.2010, 17:59

bey, gaina asta e batrana batrana dar e si de la tara e una zdravana sarut-mana fetelor pt aprecieri si furci

diaconta 1

23.09.2010, 19:22

era batrana rau Ionixule?nu-i bai,aduc furculite multe s-o putem manca

ionix 1

23.09.2010, 20:52

Dia... a fost batrana raaaaaaaau am fiert la ea vreo 6 ore cu toate ca am folosit si secretul mamei de a-mi fierbe mai repede

diaconta 1

23.09.2010, 21:21

Da' stiu ca stai bine cu rabdarea

nadina73 1

24.09.2010, 00:35

care ionix sa pui o lingurita de inox in apa sau un cuihai zine si noua cum a fiert mai repede?deci era pensionasa sa inteleg

ionix 1

24.09.2010, 08:33

@Dia... sa stii ca asa-i

@Nadina... hahahhaha.. unul din secrete este ala iar altul este altul hai ca-ti spun da' nu zi la nimeni... shhhhhhhhhhhhht.... cica daca pui o lingurita cu zahar fierbe mai repede

Adinacarla 1

24.09.2010, 09:24

yam, yam...ce bunatate aici
Si eu mai folosesc metoda cu lingura de inox in oala in care fierbe carnea de gaina si pun si o lingura de zahar...

ionix 1

24.09.2010, 13:23

@Adina... mai, pai secretul mamei nu este chiar atat de secret hehe... sarut-mana pt furci

Corinuta 1

24.09.2010, 17:30

super buna papica!

ionix 1

24.09.2010, 20:35

Corina, banuiesc c-a fost buna... a papat tot sotul

lilik 1

02.10.2010, 20:30

christyansen 1

13.08.2015, 16:32

f bun bv bv bv bv bv

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui