Ou in ardei cu telemea

de raluca95 in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2015 | 346 vizualizari

 

Daca tot am ramas acasa singura m-am rasfatat la micul dejun :))

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • un ardei gras (de fapt ne trebuie "un rotund")
  • 2 felii de bacon
  • 25/30 grame branza telemea sfaramata
  • 3 feliute de paine (eu am folosit graham)
  • sare+piper+ praf de usturoi (daca va place)
  • 2 linguri de ulei de masine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ou in ardei cu telemea:

Am taiat ardeiul rondele si am luat una pe care am uns-o cu ulei de masline si am pus-o intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

In mijlocul "suportului" de ardei am spart oul, am pus putina sare, piper si praf de usturoi si am dat la cuptor la 180/190 de grade pentru 8/9 minute, dupa care am scos tava si am pus si feliile de bacon si de paine langa si am bagat la cuptor pentru inca 5 minute.

Dupa aceea am scos feliile de bacon si de paine si le-am aranjat pe o farfurie si am presarat peste ou telemeaua si am mai dat 1 minut/2 la cuptor.

Am servit totul alaturi de un pahar de ceai rece si o cafea! Pofta buna :D

 

RETETA IN IMAGINI

Ou in ardei cu telemea-0
Ou in ardei cu telemea-1
Ou in ardei cu telemea-2

COMENTARII (13)

raluca95 1

07.06.2015, 19:32

Bya Ralu 1

07.06.2015, 20:30

raluca95 1

07.06.2015, 21:09

Bya

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04