Ou ochi cu aperitiv

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2015 | 553 vizualizari

 

Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc" am pregatit un aperitiv simplu si rapid. Probabil ca trebuia mai multa carne, asa cum le place barbatilor, in general.

 

INGREDIENTE

  • o felie circulara de ardei rosu;
  • un ou;
  • doua frunze de salata Lollo;
  • o rosie;
  • 8 felii de castravete Fabio;
  • 3 felii de salam rustic;
  • 3 felii de branza de vaca;
  • sare;
  • tigaie unsa cu ulei pentru prajirea oului.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ou ochi cu aperitiv:

Se spala ardeiul si se taie o felie circulara din el, indepartand semintele. Se aseaza in tigaia unsa cu uleiul incins. 

Oul se sparge intr-un castron, apoi se pune in interiorul feliei de ardei si se da cu sare.

Pe o farfurie se aseaza jumatatea superioara a frunzelor de salata dupa ce au fost spalate.

Rosia se spala, se taie pe jumatate, se elimina cotorul, apoi se taie fiecare jumatate in cate 4 felii si se aseaza peste salata.

Cand oul este gata, se scoate pe o farfurie.

Castravetele se spala si taie 8 felii, care se aseaza intre feliile de rosii.

Se transfera oul peste salata, in mijlocul farfuriei.

In spatiile ramase goale pe farfurie, se adauga 3 felii de branza de vaca si 3 felii de salam.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ou ochi cu aperitiv 411217
retete culinare - Ou ochi cu aperitiv 411218
retete culinare - Ou ochi cu aperitiv 411219
retete culinare - Ou ochi cu aperitiv 411220
retete culinare - Ou ochi cu aperitiv 411221
retete culinare - Ou ochi cu aperitiv 411222
retete culinare - Ou ochi cu aperitiv 411223
retete culinare - Ou ochi cu aperitiv 411225
retete culinare - Ou ochi cu aperitiv 411226
retete culinare - Ou ochi cu aperitiv 411227

COMENTARII (11)

Micutza Luana 1

07.11.2015, 11:32

ce bn arata

merisor 1

07.11.2015, 18:13

Papa bun!

Rocsi 1

07.11.2015, 22:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L