Ou prajit

de Dya Daniela Andrei in Mancare copii, 24 Ian 2014 | 5086 vizualizari

 

Pentru ca Rebeca nu mai accepta de mult galbenusul fiert, si cum ii place mult ardeiul gras rosu, incerc sa i le pregatesc in diferite combinatii! In mod special, copt, cu branza de oaie sau cascaval, cu patrunjel sau marar, ceapa verde sau orice altceva, potrivit pentru varsta ei. Chiar daca uneori adaug si putin ulei, in cele mai multe cazuri oul se coace, inabusit pe ochiul aragazului, sau in voie, la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou de tara
  • o felie de cascaval
  • ardei gras (o felie taiata in rondel)
  • o lingurita de patrunjel tocat marunt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ou prajit:

Asezam rondelul de ardei intr-o tigaie in care am adaugat putin ulei. Spargem oul in mijlocul rondelului de ardei, presaram patrunjelul tocat si lasam sa se coaca la foc mic (tigaia sa fie acoperita cu un capac). Cand galbenusul este aproape copt adaugam si cascavalul si mai lasam 1-2 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ou prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Dya Daniela Andrei 1

24.01.2014, 22:35

Esti draguta, Cris! Multumesc!

Cum in ultimul timp, nu a fost totul roz, nici retetele mele nu s-au bucurat de prea mare succes. Uite ca se fac aproape 2 luni de cand mi-a pierit cheful de toate,,, am mai adunat cateva retete, pe parcurs, in special cele pregatite pentru BBk, cele pentru noi au ramas doar in faza de poze intermediare pentru ca in afara starii mele, a avut o parte de vina si aparatul foto sau incarcatorul pentru acumulatori,,, nu stiu, cert este ca fac o poza-doua si apoi se descarca. Iti piere tot!

Rocsi 1

24.01.2014, 22:54

Ce faine

Dya Daniela Andrei 1

24.01.2014, 22:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friganele cu mere la cuptor