Oua ascunse in rosie

de adnia in Aperitive / Garnituri, 13 Ian 2013 | 887 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii
  •  2 oua
  • 4 felii prosciutto (eu am folosit sunca crud-uscata)
  • cascaval, masline negre pt decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua ascunse in rosie:

 

Se prepara extrem de usor: taiem capacelele rosiilor, si cu o lingura le scoatem continutul. Obtinem astfel niste gaoace, pe care le condimentam putin in interior.

Apoi le asezam pe 2 felii de prosiutto dispuse in cruce si le umplem cu cate un ou crud.Dupa care ridicam usor capetele feliilor de prosciutto si imbracam rosia, ca pe un pachetel. Bagam frumos pachetelul in cuptorul incins bine pana se coace uol si se rumeneste prosciutto (sau sunca, dupa caz:)...eu le-am tinut 10 min.
Si sunt gata de servire!noua ne-au placut muuuult si deci, voi repeta reteta cu siguranta!Sunt ideale pt un mic dejun mai sofisticat, sau pur si simplu, cand doriti sa va rasfatati. Pofta buna!

 

 

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Oua ascunse in rosie-0
Oua ascunse in rosie-1

COMENTARII (14)

ianculubita 1

14.01.2013, 10:42

Bya Ralu 1

14.01.2013, 11:27

Mihaela11_jo 1

14.01.2013, 17:45

Mmmmmmmmmmmmmmmm ce pofta mi-ai facut

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20