Ouă coapte în cuib de lipie

de simonacallas in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2014 | 3826 vizualizari

 

Un mic dejun special, simplu şi gustos, pe placul inclusiv al copiilor mofturosi :)

 

INGREDIENTE

  • 1 lipie mică
  • 2 ouă
  • câteva cubuleţe de şuncă (se pot folosi şi bacon/pastramă etc)
  • câteva fire chives tocate mărunt
  • 2-3 roşii cherry
  • 1 lingură pătrunjel proaspăt, tocat
  • 2 linguri cu vârf caşcaval ras
  • sare, piper negru măcinat – după gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ouă coapte în cuib de lipie:

Caşcavalul, şunca, ceapa, pătrunjelul, sarea, piperul le amestecăm.

Lipia o tăiem în sferturi. Din 2 sferturi formăm un pahar într-un bol termorezistent. Din celelalte două sferturi formăm alt pahar, în alt bol.

În paharele formate împărţim compoziţia. Deasupra spargem un ou întreg şi punem jumătăţi de roşii cherry. Dăm la cuptor pentru circa 20 minute. Verificăm să fie albuşul copt.

Se consumă imediat.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ouă coapte în cuib de lipie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

simonacallas 1

10.04.2014, 19:28

Lia

Adriana

Simona

Va multumesc mult

Bya Ralu 1

16.04.2014, 18:47

super

simonacallas 1

17.04.2014, 05:56

Multumesc, Bya

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Oua in sos de rosii