Oua cu sos de ton

de -Licurici- in Ton, 22 Iun 2015 | 3878 vizualizari

 

De mult timp am vazut reteta intr-o revista si am tot "pornit" s-o fac, dar intotdeauna am preferat sa pregatesc altceva. Azi i-a venit si ei randul si nu-mi pare rau :) ...

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • o conserva de ton (185g)
  • 50g masline verzi
  • o jumatate de ceapa noua
  • 2 linguri de vin alb
  • 2 linguri ulei de masline
  • maioneza (un galbenus, o jumatate de lingurita mustar, o lingurita zeama de lamaie, sare si ulei)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu sos de ton:

  1. Am pus ouale la fier si m-am apucat de maioneza (am facut aproape un castron mai mic).
  2. Tonul l-am scurs de uleiul din conserva si l-am pus in Chopper impreuna cu maslinele si ceapa tocata marunt, am daugat 2 linguri de ulei, 2 linguri de vin de tara si am amestecat pana s-a facut pasta.
  3. Ouale le-am taiat in jumatati si le-am asezat in farfurie.
  4. Am amestecat maioneza cu pasta de ton, apoi am pus sosul rezultat peste jumatatile de oua.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu sos de ton" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ton