Oua de Pasti

de kamy in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2011 | 4543 vizualizari

 

Acum am terminat de vopsit ouale de Paste,sunt calde inca dar nu va dau....stiti de ce.Vreau sa va urez la toate/toti bucatarasele/bucatarasii de pe acest site,UN PASTE FERICIT!!! Bucuria vine din lucruri marunte,linistea vine din suflet,lumina vine din inima fiecaruia!!!Va puuuup.......

 

INGREDIENTE

  • 20 oua
  • vopsea de oua
  • apa,otet
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de Pasti:

Ouale se degreseaza bine cu un burete curat si se clatesc in mai multe ape.Nu se foloseste detergent,ptr.ca formeaza o pelicula pe coaja oului.

Se pun la fiert in apa cu sare,sa le acopere,la foc mic.Cand incepe sa fiarba le lasam 15 min.

Pregatim vopseaua dupa instructiunile de pe plic.

Vopsim ouale,dupa care le punem pe servetele absorbante si le dam cu ulei sau slanina.

Eu le vopsesc de cativa ani numai rosii,dar anul asta am luat si un auriu,vopseaua punandu-se in palma(am folosit manusi)si acoperind oul cu aceasta,manual.

Dupa fiecare ou vopsit auriu,am luat in palme un ou rosu adaugand pe el si putin auriu ramas .

 

 

TIPS-URI

1

ouale dupa ce le puneti in vopsea,amestecati-le putin ptr a se desprinde bulele de aer care se formeaza pe ele

RETETA IN IMAGINI

Oua de Pasti-0
Oua de Pasti-1
Oua de Pasti-2
Oua de Pasti-3
Oua de Pasti-4
Oua de Pasti-5

COMENTARII (38)

kamy

kamy 1

26.04.2011, 20:21

cris...

cristiana_dana

cristiana_dana 1

27.04.2011, 16:07

kamy

kamy 1

27.04.2011, 20:20

cristiana....multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!