Oua de prepelita cu cascaval

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2013 | 1086 vizualizari

 

Un alt mic dejun la fel de gustos.

 

INGREDIENTE

  • 50g unt
  • 300g cascaval ras
  • 200ml smantana
  • 6oua de prepelita
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de prepelita cu cascaval:

Intr-un vas mic de yena uns cu unt,punem jumatate din cantitatea de cascaval ras,deasupra ouale sparte intr-un locas,sa nu se amestece,acoperim cu smantana amestecata cu piper(de sare nu e nevoie)iar deasupra restul de cascaval;se tine la cuptor 30min si se serveste cald cu paine prajita.

La mine nu arata prea bine pentru ca am avut o smantana de proasta calitate si  in cuptor,mi s-a umplut vasul cu zer si a trebuit sa stea mai mult in cuptor;oricum va garantez gustul care este minunat!!

 

RETETA IN IMAGINI

Oua de prepelita cu cascaval-0
Oua de prepelita cu cascaval-1
Oua de prepelita cu cascaval-2
Oua de prepelita cu cascaval-3
Oua de prepelita cu cascaval-4
Oua de prepelita cu cascaval-5
Oua de prepelita cu cascaval-6

COMENTARII (9)

gaby_gabytza 1

19.01.2013, 13:25

place

Rocsi 1

19.01.2013, 18:59

Bun

diana_k 1

21.01.2013, 12:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04