Oua de prepelita murate

de Sim0na in Conserve, 12 Dec 2015 | 702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 19 oua prepelita
  • 150 ml otet alb
  • 150 ml apa
  • 1 lingurita rasa boabe de mustar
  • 1 lingurita rasa piper boabe
  • 1 foaie dafin
  • 2 catei usturoi
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de prepelita murate:

Ouale de prepelita le-am pus la fiert pentru cca 3 minute de la primul clocot. Am oprit focul si am lasat ouale in apa. Cand s-au racit putin, le-am curata de coaja.

Intr-o craticioara am pus otetul, apa, mustarul si piperul. La primul clocot am adaugat frunza de dafin si cateii de usturoi pisati cu lama cutitului. Am oprit focul si am lasat amestecul sa se racoreasca putin.

Intr-un borcan am pus ouale curatate de coaja si am turnat zeama si cateva boabe de mustar si piper. Am acoperit cu capac si am lasat borcanul sa se raceasca la temperatura camerei, apoi l-am dat la frigider pentru 7 zile.

 

RETETA IN IMAGINI

Oua de prepelita murate-0
Oua de prepelita murate-1
Oua de prepelita murate-2
Oua de prepelita murate-3
Oua de prepelita murate-4
Oua de prepelita murate-5

COMENTARII (11)

Bunica 1

12.12.2015, 20:54

Camelya 1

12.12.2015, 21:36

Nici eu nu am auzit . Cred ca sunt bune!

diaconta 1

12.12.2015, 21:50

sunt curioasa ce gust au

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20