Oua "de sticla"

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2016 | 3374 vizualizari

 

De obicei inrosesc ouale doar cu coji de ceapa.
  Anul acesta am vrut sa incerc si altceva.
  Asa au iesit ...

 

INGREDIENTE

  • 15 oua
  • hartie creponata cat mai colorata
  • apa
  • sare
  • slanina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua "de sticla":

Pui ouale le fiert in apa cu sare,la foc mic ,ca sa nu se sparga, timp de 20 minute.

Intre timp tai hartia creponata in bucati.

Cand ouale sunt fierte le scoti cu o lingura si le invelesti in hartie creponata, cat poti de bine. Este important ca ele sa fie calde si umede, pentru ca hartia sa se lipesca bine.

Atunci cand hartia s-a uscat o indepartezi cu grija si ungi ouale cu slanina, pentru a le da luciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua "de sticla"" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Oua vopsite