Oua "imbracate" in bacon cu sos de mustar

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2010 | 10570 vizualizari

 

Sunt grozav de bune..................numai ca George le-a mancat ca atare iar eu stropite cu sos.

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 10 felii bacon
  • 10 scobitori
  • 1 ceapa
  • 1 lingura rasa faina
  • circa 200 ml supa de carne sau legume
  • 2 -3 linguri cu smantana
  • 1 lingura mustar iute
  • 2-3 rosii
  • patrunjel uscat
  • unt cat o nuca
  • un strop de zahar
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua "imbracate" in bacon cu sos de mustar:

Fierbem ouale tari in apa cu putina sare. Cand sunt gata fierte le scoatem si le lasam sa se raceasca apoi le curatam de coaja."Imbracam" fiecare ou intr-o felie de bacon si prindem cu o scobitoare .Asezam ouale intr-o tava si dam la cuptor .Tinem pana cand se rumeneste baconul apoi scoatem din cuptor.

Separat preparam sosul de mustar:curatam ceapa, o taiem marunt si o calim in unt.Adaugam faina  amestecand bine-bine , apoi rosiile date prin razatoare si apoi turnam supa treptat ametecand continuu.Se lasa sa fiarba circa 10-15 min dupa care se ia vasul de pe foc , se adauga smantana, mustarul, zaharul ,patrunjelul si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Ouale "imbracate" in bacon se servesc stropite cu acest sos si cartofi natur.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Oua "imbracate" in bacon cu sos de mustar 46972
retete culinare - Oua "imbracate" in bacon cu sos de mustar 46973
retete culinare - Oua "imbracate" in bacon cu sos de mustar 46974
retete culinare - Oua "imbracate" in bacon cu sos de mustar 46975
retete culinare - Oua "imbracate" in bacon cu sos de mustar 46976
retete culinare - Oua "imbracate" in bacon cu sos de mustar 46977
retete culinare - Oua "imbracate" in bacon cu sos de mustar 46978

COMENTARII (53)

Cris2711 1

20.07.2011, 17:01

daca le faceai pe timp de iarna mai intelegeam si eu

lauratm 1

26.03.2013, 13:05

Alina26 1

26.03.2013, 14:21

cred ca sunt bune..!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29