Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Piticul meu le adora. Putem folosi cam orice mezel si orice telemea/cascaval avem prin frigider. Chiflele au fost cam rumenite, de data asta, si la cuptor s-au rumenit si mai tare.
Tapetam o tava cu hartie de copt. Decupam un capac chiflelor, le scoatem miezul si le asezam in tava. Punem 2 felii de bacon in scobitura si le apasam un pic, apoi punem o felie de cascaval. Spargem oul si il punem peste cascaval, peste ou punem o rondea de ardei si cateva rondele de praz. Dam la cuptor preincalzit si tinem cca 15 minute sau pana se face oul cat dorim. Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult