Oua in chifle

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2011 | 7695 vizualizari

 

Ador micul dejun de la sfarsit de saptamana luat impreuna cu George...................obisnuim ca intr-una din zilele de sfarsit de saptamana sa servim la micul dejun omleta...............de data aceasta insa am zis"hai sa schimbam"..................o alternativa pe cat de gustoasa pe atat de sanatoasa (fata de omleta!!!!!) sunt aceste oua in chifla.

 

INGREDIENTE

  • 2 chifle cu seminte de susan(se poate folosi orice alt fel de chifle)
  • unt
  • crema de branza
  • 2 felii muschi file
  • 2 oua
  • ierburi de provence
  • sare, piper
  • patrunjel pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in chifle:

Taiem capacele chiflelor iar apoi le golim de miez.Ungem cu putin unt 2 forme mici de ceramica si asezam in fiecare cate o chifla .In fiecare chifla punem putin unt apoi ungem cu crema de branza.Dupa ce am uns cu crema de branza punem in fiecare chifla cate o bucata de muschi file(se poate pune orice altceva-sunca, salam, bacon).Spargem cate un ou in fiecare chifla, condimentam cu sare si piper dupa gust si cu ierburi de provence.

Dam la cuptor si tinem pna cand oul este bine facut dupa care scoatem , lasam sa se racoreasca putin si apoi servim.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Oua in chifle 117722
retete culinare - Oua in chifle 117723
retete culinare - Oua in chifle 117724
retete culinare - Oua in chifle 117725
retete culinare - Oua in chifle 117726
retete culinare - Oua in chifle 117727

COMENTARII (82)

kukibella 1

04.03.2012, 14:23

mihaelam90 1

20.12.2013, 15:59

mamili 1

21.08.2015, 00:53

Nu stiu cum o sa pot dormi gandindu-ma la reteta.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29