Oua in cuib

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2012 | 1754 vizualizari

 

De cateva zile am vazut aceasta reteta si tot mi-a stat gandul sa pregatesc si eu ouale in acest mod.Ies foarte bune si plus sunt sanatoase ca nu au pic de ulei.Sunt ideale atat pentru micul-dejun cat si pentru un pranz....Dragi bucatarasi va las micul-dejun pentru maine...

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • 2 oua
  • sare
  • patrunjel uscat
  • parmezan
  • 1 rosie
  • pastrama
  • 1 pahar de lapte cu nesquik si orice altceva doriti sa mai serviti langa ele
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in cuib:

Punem o tigaie de ceramica la incins. Gaurim feliile de paine in mijloc, atat cat sa incapa ouale. Cand tigaia este incinsa bine, punem feliile de paine si le prajim putin pe o parte, apoi le intoarcem. Spargem ouale si le turnam in gaurile formate in paine. Le condimentam cu sare si putin patrunjel uscat, apoi le acoperim cu un capac sa se patrunda bine. Focul trebuie sa fie unul nu foarte mare pentru a se face bine ouale, dar sa nu se arda nici ele si nici painea. Cand sunt gata le scoatem pe un platou si radem putin parmezan.

Le servim calde, cu o rosie, o bucatica de pastramioara, o salata sau orice altceva doriti. Bineinteles nu putea sa lipseaca si un pahar de lapte cald cu nesquik.

Daca va place cum au iesit sper sa le pregatiti. Sa aveti pofta....

 

COMENTARII (57)

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 11:41

suuuper

Rocsi 1

19.11.2012, 19:26

Gaby-Gaby

mihaelar63 1

22.11.2012, 14:31

Faine si bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D