Oua in cupe de somon

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2011 | 2559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g fileuri de somon afumat
  • 2oua
  • 50g cascaval
  • frunze de ceapa verde
  • 200g creveti
  • 3felii de paine
  • 1ceasca cu maioneza
  • marar
  • 1lingura cu ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in cupe de somon:

Ouale batute se amesteca cu ceapa taiata marunt,cascavalul ras,jumatate din creveti taiati marunt,1lingura cu apa,sare si piper si se rastoarna in tigaia cu ulei incins;se amesteca mereu sa nu rezulte o omleta si se da deoparte;formele mici se captusesc cu fileuri iar in interior cantitatea de oua se imparte la cate forme sunt;feliile de paine se taie cu inelul metalic,se prajesc si se pun in fiecare forma peste oua,se preseaza putin apoi se da la frigider 30-60min;cand se serveste,se pune pe farfurie maioneza,facuta mai moale decat o facem de obicei,in mijloc se rastoarna forma iar deasupra putina verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in cupe de somon" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tortilla cu cascaval si salam cu sunca