Oua in cupe de somon

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2011 | 1120 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g fileuri de somon afumat
  • 2oua
  • 50g cascaval
  • frunze de ceapa verde
  • 200g creveti
  • 3felii de paine
  • 1ceasca cu maioneza
  • marar
  • 1lingura cu ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in cupe de somon:

Ouale batute se amesteca cu ceapa taiata marunt,cascavalul ras,jumatate din creveti taiati marunt,1lingura cu apa,sare si piper si se rastoarna in tigaia cu ulei incins;se amesteca mereu sa nu rezulte o omleta si se da deoparte;formele mici se captusesc cu fileuri iar in interior cantitatea de oua se imparte la cate forme sunt;feliile de paine se taie cu inelul metalic,se prajesc si se pun in fiecare forma peste oua,se preseaza putin apoi se da la frigider 30-60min;cand se serveste,se pune pe farfurie maioneza,facuta mai moale decat o facem de obicei,in mijloc se rastoarna forma iar deasupra putina verdeata.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Oua in cupe de somon 97234
retete culinare - Oua in cupe de somon 97238
retete culinare - Oua in cupe de somon 97239
retete culinare - Oua in cupe de somon 97240

COMENTARII (16)

Cris2711 1

09.04.2011, 13:12

cat de bun

lia maria 1

09.04.2011, 16:34

foarte elegant si foarte bun

mamaieelena 1

10.04.2011, 20:13

delicios si frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55