Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ouale batute se amesteca cu ceapa taiata marunt,cascavalul ras,jumatate din creveti taiati marunt,1lingura cu apa,sare si piper si se rastoarna in tigaia cu ulei incins;se amesteca mereu sa nu rezulte o omleta si se da deoparte;formele mici se captusesc cu fileuri iar in interior cantitatea de oua se imparte la cate forme sunt;feliile de paine se taie cu inelul metalic,se prajesc si se pun in fiecare forma peste oua,se preseaza putin apoi se da la frigider 30-60min;cand se serveste,se pune pe farfurie maioneza,facuta mai moale decat o facem de obicei,in mijloc se rastoarna forma iar deasupra putina verdeata.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult