Oua in manta de carne

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 13 Mar 2013 | 3087 vizualizari

 

Recomand un aperitiv absolut delicios

 

INGREDIENTE

  • 6 oua de prepelita + 2 oua de gaina
  • 6 carnati proaspeti
  • 1 lingurita de salvie
  • cateva fire de patrunjel verde
  • 2 felii sunca de Praga
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in manta de carne:

Ouale de prepelita fierte tare le tinem in apa rece pentru a se curata mai bine.

Scoatem carnea din matele de carnati intr-un castron, adaugam sunca taiata marunt, salvia, patrunjelul, 1 ou si amestecam bine pentru omogenizare. Impartim carnea in 6 portii. Pe fiecare le punem intre 2 folii alimentare, aplatizam, pe mijloc punem 1 ou pudrat cu faina, apoi strangem carnea in jurul lui foarte bine. Trecem oul format prin faina, al doilea ou batut, prin pesmet si-l punem la prajit in mult ulei incins.

Scoatem ouale pe prosoape de hartie, apoi le servim cu salata de sezon. Eu am folosit o salata de mix de rosii cherry si alaturi paharul de sirop de violete, preferatul meu!!

TIPS-URI

1

pentru cine foloseste carnati din comert si nu sunt suficienti de condimentati,se pot condimenta dupa gustul fiecaruia

2

eu am folosit carnati facuti de mine si nu a fost nevoie de nimic

3

se pot servi si cu piure de cartofi si salata

4

este foarte important sa fie prajite in baie de ulei

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in manta de carne" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Parjoale preparate rapid