Oua in sos de rosii

de biancas76 in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2010 | 8073 vizualizari

 

Duminica dimineata fiind toata familia acasa m-am gandit sa pregatesc un mic dejun pe gustul tuturor.
Oul face parte din meniul de duminica dimineata asa ca m-am gandit la o mancare care sa contina ou.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cutie rosii decojite
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • oregano
  • delikat
  • 4 catei de usturoi
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in sos de rosii:

Ceapa se caleste in putin ulei. Cand e calita se adauga ardeiul taiat cubulete si se amesteca pana cand se inmoaie si el. Se adauga rosiile din conserva cu tot cu suc zdrobite cu furculita. Condimentam cu delikat, oregano si lasam la fiert pentru 15 minute.

Ouale se sparg in sosul de rosii si se acopera tigaia pentru inca 5 minute pana cand ouale sunt facute.


Se servesc cu paine prajita.


E un deliciu, ar fi pacat sa nu incercati acest mic dejun usor si rapid.Am decorat cu putin rozmarin proaspat.
Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

biancas76 1

25.07.2010, 16:14

Teo 1

26.07.2010, 14:51

un deliciu !

yafa 1

28.07.2010, 22:50

Foarte bune, stiai ca reteta de baza se cheama shakshuka si este evreiasca?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Inimioare aperitiv