Oua in sos de rosii

de biancas76 in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2010 | 4098 vizualizari

 

Duminica dimineata fiind toata familia acasa m-am gandit sa pregatesc un mic dejun pe gustul tuturor.
Oul face parte din meniul de duminica dimineata asa ca m-am gandit la o mancare care sa contina ou.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cutie rosii decojite
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • oregano
  • delikat
  • 4 catei de usturoi
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in sos de rosii:

Ceapa se caleste in putin ulei. Cand e calita se adauga ardeiul taiat cubulete si se amesteca pana cand se inmoaie si el. Se adauga rosiile din conserva cu tot cu suc zdrobite cu furculita. Condimentam cu delikat, oregano si lasam la fiert pentru 15 minute.

Ouale se sparg in sosul de rosii si se acopera tigaia pentru inca 5 minute pana cand ouale sunt facute.


Se servesc cu paine prajita.


E un deliciu, ar fi pacat sa nu incercati acest mic dejun usor si rapid.Am decorat cu putin rozmarin proaspat.
Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Oua in sos de rosii 43072
retete culinare - Oua in sos de rosii 43073
retete culinare - Oua in sos de rosii 43074
retete culinare - Oua in sos de rosii 43075
retete culinare - Oua in sos de rosii 43076
retete culinare - Oua in sos de rosii 43077
retete culinare - Oua in sos de rosii 43078
retete culinare - Oua in sos de rosii 43079

COMENTARII (4)

biancas76 1

25.07.2010, 16:14

Teo 1

26.07.2010, 14:51

un deliciu !

yafa 1

28.07.2010, 22:50

Foarte bune, stiai ca reteta de baza se cheama shakshuka si este evreiasca?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21